Nollpunkten

Ellboda

Ny huvudman för Nollpunkten

Den 1 juli 2020 har VäxaEnheten tagit över huvudmannaskapet för Primagruppens Korttidsboende Nollpunkten från Prima Gruppen.


Vi ser fram emot ett givande samarbete mellan hela Primagruppen och VäxaEnheten!

Läs mera om övertagandet här (PDF)Efter flera år på Sätravik i Nykvarns kommun tar nu Nollpunkten ett nytt stort steg framåt och flyttar norrut, till Vaxholms kommun. Vi är glada och stolta över att få presentera Nollpunkten, Primagruppens korttidsboende AB

Anläggningen Ellboda Gård är nybyggd och skräddarsydd för en utvecklad och utvidgad verksamhet om ca 30 platser. Anläggningen omfattar tre byggnader varav en ska disponeras som inskrivningsavdelning. Flytten sker i mitten på december och vi garanterar att inget avbrott i våra uppdrag kommer att ske. Merparten av vår erfarna personal kommer med till Ellboda vilket bidrar till att kontinuiteten för de boende bibehålls.

Så snart huvudbyggnaden (det vita huset) är färdigställt kommer vi att ha den officiella invigningen och hoppas på Samarbetspartners närvaro förstås.

Vi vill också informera om att Nollpunkten som tidigare samägts av Primagruppen och Basta nu är ett helägt dotterbolag till Primagruppen. Primagruppen är en stabil, solid förening med lång erfarenhet av olika insatser med aktuell målgrupp. I och med denna förändring i ägarskapet öppnas en ännu större möjlighet för våra kunder att få tillgång till en insatskedja allt från korttidsboende enligt Nollpunktens modell till längre tids rehabilitering inom ramen för Primagruppens övriga verksamheter Roo Gård och Krinolinen . Vi vill också betona att Nollpunkten liksom tidigare kommer att ha ett samarbetsförhållande till Basta och i de fall det är tillämpligt förmedla boenden dit.

Välkomna att kontakta oss när som helst om Ni har frågor 08-684 318 00

[upp]